O nama

Duga tradicija

“Mlino-tek” je porodična firma čija je glavna delatnost proizvodnja prirodnog kamena za mlinove za mlevenje kafe. Kamen je prirodan i eksploatiše se u našem okruženju.

Naši mlinovi i kamen mogu se koristiti u raznim granama privrede. Proširili smo svoj proizvodni asortiman tako da nudimo različite vrste mlinova za mlevenje žitarica, začinskog bilja, orašastih plodova, šećera, kafe kao i više vrsta transportera, turbina, varilica.

Istražujući tržište, a osluškujući potrebe i prateći sve veće zahteve krajnjih kupaca akcenat se stavlja na usavršavanje i izradu kompletnih linija u proizvodnji kafe.
Mnogi veliki proizvodjači kafe u zemlji i regionu su svoj proizvodni lanac, od prženja sirove kafe preko transportera, mlinova za mlevenje i pakerica za gotove proizvode opremili baš u našoj radionici.

  • Bez dobrog kamena nema ni dobrog mlina.
  • Bez dobrog mlina nema ni dobre kafe.
  • Bez dobre kafe nema ni dobrog uživanja.

Vođeni ovim izrekama i mali pržioničari kafe i giganti u proizvodnji iste se sve više vraćaju tradicionalnom načinu mlevenja kafe, a to je mlevenje na kamene mlinove.

Koristeći materijal i opremu visokog kvaliteta, a negujući porodično iskustvo u proizvodnji procesne opreme za mlevenje kafe više od 30 god. uspešno održavamo ravnotežu između noviteta i tradicije.

Posedujemo sertifikat o zdravstvenoj ispravnosti kamena.

Proizvodnja i remont svih vrsta mlinova za kafu, mlinskog kamena i prateće opreme u proizvodnji kafe.